Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Longkou City Hongrun Packing Machinery Co., Ltd.
Αρχική Σελίδα

Longkou City Hongrun Packing Machinery Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

Ελπίζουμε η επιχείρηση ότι Hongrun θα μπορούσε να έχει μια καλή αρχή στην επιχείρηση, και θα κρατήσουμε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με την επιχείρησή σας.

—— Sukhraj

Τα αγαθά σας είναι ανώτερα στην ποιότητα έναντι εκείνων άλλων κατασκευαστών. Έχουμε πάντα την πίστη στην ποιότητα των προϊόντων σας.

—— REMESH

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

  Η Co. συσκευάζοντας μηχανημάτων Hongrun Longkou, το ΕΠΕ ανάλογα με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και η άριστη υπηρεσία μεταπωλήσεων, η επιχείρησή μας απολαμβάνουν τη μεγάλη φήμη μεταξύ των πελατών μας. Τα προϊόντα έχουν εξαχθεί σε όλο τον κόσμο, και κερδημένος υψηλός έπαινος μεταξύ των στην εγχώρια αγορά και ξένων πελατών. Η άριστη υπηρεσία μεταπωλήσεών μας θα μπορούσε πάντα να εγγυηθεί την κανονική τεχνική υποστήριξη στους πελάτες μας.

1. Οι εργαζόμενοι παραγωγής και λειτουργίας πρέπει αυστηρά να ακολουθήσουν τη διαδικασία. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις, σύμφωνα με τα σχέδια, λειτουργήστε σύμφωνα με τα πρότυπα. Εάν δεν καταλαβαίνετε, πρέπει να ζητήσετε σαφώς να καταλάβετε και να κάνετε την παραγωγή. Εάν η λειτουργία δεν διενεργείται σύμφωνα με τα σχέδια και τα τεχνικά πρότυπα, οι συνέπειες θα είναι ευθύνη του χειριστή. Τα επαναλήφθεία προϊόντα δεν θα πληρωθούν, και η καθυστέρηση παραγωγής δεν θα διπλασιαστεί. Εάν το προϊόν απορρίπτεται, η ισοδύναμη τιμή θα καταβληθεί σύμφωνα με την τιμή της πρώτης ύλης. Με βάση τα στοιχεία αυτά, ο γενικός διευθυντής θα θεραπευθεί λεπτά σύμφωνα με τις περιστάσεις.
2. Μην παράγετε τα μη συμμορφούμενα προϊόντα, τα μη συμμορφούμενα προϊόντα δεν θα μεταφερθούν στη διαδικασία, και δεν θα δεχτούν τα μη συμμορφούμενα προϊόντα. Δηλαδή δεν παράγετε τα αναρμόδια προϊόντα, δεν δέχεστε τα αναρμόδια προϊόντα που έχουν μεταφερθεί από τον προηγούμενο δρόμο, και δεν μεταφέρετε τα αναρμόδια προϊόντα στην επόμενη διαδικασία. Η ποιότητα του προϊόντος που έχει μεταφερθεί από τον προηγούμενο δρόμο έχει την ευθύνη και. Εάν δεν ελέγχεται, η απώλεια που προκαλείται μέχρι τις ώρες απασχόλησης θα είναι ευθύνη του δέκτη.
3. Εξασφαλίστε ανιχνευσιμότητα προϊόντων. Στο στάδιο της παραγωγής, υπάρχουν διαδικασίες που χαρακτηρίζονται, και οι παραγωγοί πρέπει να κάνουν τα σημάδια παραγωγής στην ακριβή συμφωνία με τις απαιτήσεις, και δεν πρέπει να ξεχαστούν ή ελλείπων. Μιά φορά βρήκε, κανένας δεν είναι χαρακτηρισμένος, κάθε φορά που αφαιρεμένα 100 yuan.
4. Ελέγξτε την ακρίβεια των τρεχόντων κοu'φωμάτων και των μετρητών διαδικασίας για να ανταποκριθείτε στα πρότυπα παραγωγής. Αποβάλτε τα απόβλητα και την επανάληψη που προκαλούνται από την έλλειψη ακρίβειας στα κοu'φώματα και τους μετρητές. Η προκύπτουσες διάλυση και η επανάληψη προϊόντων είναι ευθύνη του χειριστή. Διαπιστώνεται ότι η ακρίβεια των κοu'φωμάτων και των μετρητών πρέπει να αναφερθεί αμέσως.
5. Η επιθεώρηση του πλήρους απασχόλησης προσωπικού και του διοικητικού προσωπικού από καιρού εις καιρόν στην τυχαία επιθεώρηση κάθε διαδικασίας, διαπίστωσε ότι τα ποιοτικά προβλήματα ωθούν το χειριστή για να επαναλάβουν αμέσως. Σημαντικά ποιοτικά προβλήματα πρέπει να αναφερθούν στο εργοστάσιο αμέσως.
6. Προκειμένου να αποτραπεί και να ελεγχθεί η ποιότητα, οι πλήρους απασχόλησης επιθεωρητές πρέπει να είναι τρία μέλη και τρεις συμμορίες. Τα «τρία μέλη» είναι ποιοτικοί επιθεωρητές και ποιοτικοί υποστηρικτές, τεχνικοί σύμβουλοι, «τρία.» Βοηθήστε «να βοηθήσετε τους εργαζομένους να προσδιορίσουν και να αναλύσουν τις αιτίες των κακών προϊόντων, εργαζόμενοι βοήθειας για να ενισχύσει τις ποιοτικές πρώτες ιδέες, και η βοήθεια λύνει τα ποιοτικά προβλήματα.»
7. Ελαττωματικά προϊόντα (επιστροφές, απορρίματα, προμήθειες, defectives) που εμφανίζονται ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής πρέπει να χαρακτηριστούν και να απομονωθούν εγκαίρως.
7.1 αφότου έχει επισκευαστεί το επισκευασμένο προϊόν και έχει επιθεωρηθεί, είναι έτοιμο να υποβληθεί σε επεξεργασία στην επόμενη διαδικασία.
7.2 το προϊόν αποβλήτων θα χαρακτηριστεί (γραπτός) και θα επιστραφεί στην αρχική διαδικασία για την περαιτέρω επεξεργασία ή τη μεταφορά στην περιοχή αποβλήτων.
7.3 ανακυκλώνοντας τις προμήθειες, ο επιθεωρητής σφραγίζει το σημάδι ανακύκλωσης, και επιστρέφει στην αρχική διαδικασία για να συνεχίσει επεξεργασία ή μεταφορά στο ολοκληρωμένο προϊόν.
7.4 τα ελαττωματικά προϊόντα, που δεν μετρούν την αξία παραγωγής, και που συνδέουν τα ελαττωματικά προϊόντα χωριστά, στη διαδικασία παραγωγής, μόνο κατάλληλα και εγκεκριμένα υλικά αποζημιώσεων επιτρέπονται για να περάσουν.
8. Ο χειριστής πρέπει να σκεφτεί περισσότερο και να συλλογιστεί πέρα από τη διαδικασία παραγωγής. Για τους χειριστές που υποβάλλουν τις προτάσεις αιτιολόγησης να παγιώσουν και να βελτιώσουν την ποιότητα της διαδικασίας και την ποιότητα των προϊόντων, ο γενικός διευθυντής του εργοστασίου υποβάλλει έκθεση στο γενικό διευθυντή για την έκθεση και τις υλικές ανταμοιβές.

 

 
Πιστοποιήσεις
 • Κίνα Longkou City Hongrun Packing Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:CE Certification

  Αριθμός:0E160202.LHP0Q03

  Ημερομηνία Έκδοσης:2016-02-01

  Ημερομηνία λήξης:2021-06-01

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Paper Pulp Molding Production Line

  Που εκδίδονται από:Shanghai OVI Information Technology Co., Ltd.

 • Κίνα Longkou City Hongrun Packing Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:CE Certification

  Αριθμός:0E160202.LHP0Q03

  Ημερομηνία Έκδοσης:2016-02-01

  Ημερομηνία λήξης:2021-02-01

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Plastic foamed product production line

  Που εκδίδονται από:Shanghai OVI Information Technology Co., Ltd.

 • Κίνα Longkou City Hongrun Packing Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:The Authentication Certificate of Quality Management System

  Αριθμός:05314Q21622R0M

  Ημερομηνία Έκδοσης:2014-08-01

  Ημερομηνία λήξης:2017-07-31

  Πεδίο εφαρμογής / Range:The production and sales of packaging machinery equipment (egg machine production line, PE foam cloth equipment)

  Που εκδίδονται από:Beijing NGV Certification Centre Inc

Στοιχεία επικοινωνίας
Longkou City Hongrun Packing Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Doris zhou

Τηλ.:: 0086-13081645718

Φαξ: 86-0535-8573299

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)